Tiende Penning Alumnivereniging

Activiteiten

De Tiende Penning streeft ernaar om jaarlijks een budget vast te stellen voor initiatieven van leden. Zorg dat u erbij bent en neem uw collega's, vrienden en kennissen die ook een fiscale studie in Tilburg hebben gevolgd, ook mee!

Activiteit 13 mei
Wij organiseren op zaterdag 13 mei een golfclinic in Rotterdam. De dag zal aanvangen om 14:00 uur met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Daarna wordt de groep verdeeld en zullen jullie onder begeleiding van een echte golfprofessional in een uur durende clinic de facetten van het golfspel worden geleerd. Na afloop van de clinic bestaat er de mogelijkheid om met de andere alumni een drankje te drinken, hierbij zullen de eerste hapjes en drankjes worden aangeboden door T.F.V. "De Smeetskring".  

Inschrijven voor de activiteit kan door een mail te sturen naar [email protected]

Om deze activiteit te kunnen bekostigen, vragen wij een eigen bijdrage per persoon van € 10,-. Inschrijven en afmelden voor de activiteit is mogelijk tot uiterlijk zondag 30 april. De eigen bijdrage van € 10,- over dien je over te maken naar NL12RABO0104082682 t.n.v. T.F.V. "De Smeetskring". 

Hopelijk zien we jullie allen op de activiteit van 13 mei.

Let op: pas wanneer we de email en betaling ontvangen hebben is je inschrijving compleet. Voor niet-leden geldt dat zij zich ook moeten inschrijven via deze link.